Dieta barszcz – jak jeść barszcz aby waga poleciała w dół. Szczegółowa instrukcja oraz przepis

Składniki:

  • burak – 1 szt
  • cebula – 1 szt
  • seler naciowy – 1 łodyga
  • marchew – 1 szt
  • papryka – 1 szt
  • cukinia – 1 szt
  • kapusta – 1/2 główki
  • pomidory w puszce lub passata pomidorowa – 2 szt
  • woda – 14 szklanek
  • sól
  • ulubiona zielenina
  • olej słonecznikowy – 2-3 łyżki

Przygotowanie – krok po kroku

Przygotuj pierwszą porcję warzyw – cebulę, marchew, burak, seler – umyj i obierz wszystkie te warzywa, następnie pokrój w cienkie plasterku lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Na rozgrzanym na patelni oleju, podsmaż wszystkie przygotowane warzywa. Do miękkich warzyw dodaj passatę pomidorową.

Cukinię i kapustę pokrój dość drobno. Wrzuć do gotującej się wody i przypraw. Wszystkie składniki połącz ze sobą i dopraw do smaku.

Dieta z barszczem – dzień po dniu

error: Treść zabezpieczona !!