Zrównoważona dieta: W ciągu tygodnia minus 2 kg i nadal chudnę. Co ci szkodzi sprawdzić

Rano: 30 minut przed posiłkiem(na pusty żołądek) wypijamy szklankę wody z sokiem z cytryny.

Śniadanie: 100g chudego twarogu z drobno pokrojonym koperkiem, połowa papryki. Zielona herbata(bez cukru).

Obiad: 350g zupy-krem z marchwi, 50g ugotowanej piersi z kurczaka.

Kolacja: Sałatka(połowa awokado, 100g kukurydzy z puszki, dowolne zioła do smaku, skropione sokiem z cytryny i oliwą z oliwek), 2 kromki chleba(z otrębów owsianych). Można przygotować podwójną porcję i zostawić na kolejny dzień.

DZIEŃ 3

Rano: 30 minut przed posiłkiem(na pusty żołądek) wypijamy szklankę wody z sokiem z cytryny.

Śniadanie: 200g płatków owsianych(na wodzie) bez cukru, z dodatkiem suszonych śliwek, moreli i rodzynek. Zielona herbata(bez cukru).

Obiad: Gulasz z cukinii, ryba na parze(200g). Robimy podwójną porcję i mamy gotowy obiad na kolejny dzień.

Kolacja: Sałatka(połowa awokado, 100g kukurydzy z puszki, dowolne zioła do smaku, skropione sokiem z cytryny i oliwą z oliwek), 2 kromki chleba(z otrębów owsianych).

DZIEŃ 4

error: Treść zabezpieczona !!