Zrównoważona dieta: W ciągu tygodnia minus 2 kg i nadal chudnę. Co ci szkodzi sprawdzić
Rano: 30 minut przed posiłkiem(na pusty żołądek) wypijamy szklankę wody z sokiem z cytryny.
Śniadanie: 100g chudego twarogu z drobno pokrojonym koperkiem, połowa papryki. Zielona herbata(bez cukru).
Obiad: 350g zupy-krem z marchwi, 50g ugotowanej piersi z kurczaka.
Kolacja: Sałatka(połowa awokado, 100g kukurydzy z puszki, dowolne zioła do smaku, skropione sokiem z cytryny i oliwą z oliwek), 2 kromki chleba(z otrębów owsianych). Można przygotować podwójną porcję i zostawić na kolejny dzień.
DZIEŃ 3
Rano: 30 minut przed posiłkiem(na pusty żołądek) wypijamy szklankę wody z sokiem z cytryny.
Śniadanie: 200g płatków owsianych(na wodzie) bez cukru, z dodatkiem suszonych śliwek, moreli i rodzynek. Zielona herbata(bez cukru).
Obiad: Gulasz z cukinii, ryba na parze(200g). Robimy podwójną porcję i mamy gotowy obiad na kolejny dzień.
Kolacja: Sałatka(połowa awokado, 100g kukurydzy z puszki, dowolne zioła do smaku, skropione sokiem z cytryny i oliwą z oliwek), 2 kromki chleba(z otrębów owsianych).